TWITTER

Hoe vullen #schoolleiders #autonomie in de #school in? Onderzoek naar onder meer dit thema presenteren recente promovendi op 26 november, I.s.m. ⁦@Frank6213⁩ , ⁦@Marcvdrmeer⁩ ⁦en @patrickbanis ⁦@CAOParbeid⁩ https://www.caop.nl/agenda/professionalisering-in-het-onderwijs-onderzoekers-presenteren/

Expertmeeting 'Professionalisering in het onderwijs' via Leerstoel Onderwijsarbeidsmarkt @CAOParbeid. Drie jonge doctoren in gesprek met onderwijsprofessionals over hun promotieonderzoek: https://www.caop.nl/agenda/professionalisering-in-het-onderwijs-onderzoekers-presenteren/

Koning Willem-Alexander brengt met minister @arieslob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media een werkbezoek aan CVO Accent Praktijkonderwijs. Het bezoek gaat over successen, ontwikkelingen en uitdagingen in het praktijkonderwijs. https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2019/11/20/koning-en-minister-slob-brengen-werkbezoek-aan-accent-praktijkonderwijs #beleidindepraktijk

2

We staan aan de start van wat vast en zeker een leerzame middag zal worden. Met collega’s over (kwaliteit van) onderwijs praten. #onderwijs #kwaliteit #goedegesprek

Getting books in the post is marvellous, but especially so when it is a publication by the brilliant Dr @NeelemanA looking forward to getting my teeth into this #schoolautonomy #doctoraldissertation

What a brilliant time @WERA_EdResearch in Tokyo! Thanks for all the new ideas and inspiration and of course the great company 💕 @NeelemanA @JaneFlood14 @wilfarmstrong @ChrisBrown1475 @E_D_Klein @RLuzmore

Finally able to hear @NeelemanA presenting her doctoral work that she successfully defended a few weeks ago. Dr Neelman explained what promoted her to begin her dissertation about school leaders and autonomy in the Netherlands @WERA_EdResearch #WERA2019

2
Load More...

2 thoughts on “TWITTER

  1. Pingback: BIO | Annemarie Neeleman

  2. Pingback: BIO | Annemarie Neeleman

Leave a Reply